0106
New product
Seasoning made of olive oil and chilli in a 0,25-Litre-glass-bottle.
Warning: Last items in stock!
Availability date:
"Seasoning made of olive oil and chilli"; time from harvesting to crushing: 12/18 hours; organoleptic characteristics: natural product; result of chilli maceration (48 hour long), fresh peppers and extra virgin olive oil; bright red colour; spicy taste.
A few uncooked drops of extra virgin olive oil and chilli flavoured seasoning can donate your dishes a unique flavour; you can use it as an excellent dressing for the simple bruschetta, pasta, soups, marinated anchovies and pizzas.
Il miglior olio piccante al peperoncino
Questo olio piccante al peperoncino dà un tocco davvero unico ad alcuni piatti che amo preparare. Amo l'olio piccante!
Condimento a base di olio extravergine di oliva al peperoncino,
ormai è diventato un must il condimento a base di olio extravergine di oliva al peperoncino lo abbino con tantissimi piatti.
il gusto unico del condimento a base di olio extravergine di oliva al peperoncino è immancabile per chi come me è goloso di peperoncino
sono molto soddisfatto dell' olio extravergine di oliva al peperoncino dell'azienda agricola pugliese pietrasanta